Гра Побудуй Корабель клікер: Будівництво за кроками

"Побудуй Корабель клікер: Будівництво за кроками" - це приголомшлива казуальна гра, у якій ви матимете можливість змайструвати неймовірно реалістичний макет корабля своїми руками! Поетапно створюйте старовинні вітрильники королівського флоту або навіть піратські судна! Дізнавайтеся захопливі історичні факти про знамениті човни та їхніх творців. Спостерігайте за процесом еволюції кораблів протягом століть і отримайте безліч корисної інформації про суднобудування!

Як грати?

Клікайте в зазначеній області, щоб отримувати ресурси. Використовуйте отримані матеріали для побудови різних частин судна. Знизу розташована панель, де відображатиметься прогрес будівництва тих чи інших деталей. Не забувайте регулярно покращувати генератор ресурсів, щоб отримати ще більше деревини за один клік. Крутіть рулетку для отримання різних випадкових нагород, що дають змогу трохи прискорити ваш прогрес. За необхідності ви можете активувати один із кількох допоміжних бонусів, здатних заощадити вам багато часу. За успішне виконання завдань ви будете заробляти алмази, які можна обміняти на очки роботи. Почніть з оздоблення трюму і палуби, після чого переходьте до зведення щогли і натягування вітрил. Незабаром ви зможете перейти від створення моделей звичайних рибальських човнів до будівництва легендарної Чорної Перлини!

Тут розташована онлайн гра Побудуй Корабель клікер: Будівництво за кроками, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 25)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
  • - наблизити / віддалити камеру
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — IDLE Ships: Boats in a Bottles.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 25 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри