Гра Бойові Кораблі .Іо

Гра "Бойові Кораблі .Іо" - це багатокористувацька морська битва, в якій ви зможете отримати дуже багато екшену і задоволення, знищуючи не ботів, а реальних людей з усіх куточків нашої планети. Онлайн ігри завжди набагато жвавіші та бадьоріші за офлайн. Як то кажуть, передбачити дії людини майже неможливо. А якщо ще додати сюди великі, потужні кораблі та трохи азарту, вийде дуже крута суміш для любителів ігор на корабельну тематику, яка допоможе вам весело провести час.

Як грати?

Приготуйтеся увірватися в бій 10 на 10 і допомогти своїм союзникам виграти його. Ви будете грати за червону або синю команду, вибір робиться автоматично. Кожен раунд триває 5 хвилин. У грі існує 2 типи боїв: руйнування і командна битва на смерть. Мета першого - зруйнувати штаб ворога, збираючи для цього бомби в морі та водночас воюючи з противниками. Виграє та команда, яка перша знищить ворожу базу. Другий же змусить вас убивати всіх, кого ви зустрінете. Бо перемагають ті, хто знищить більшу кількість суперників. Для битв можна використовувати гармати, торпеди, бомби та авіацію.

В обох режимах потрібно обов'язково прокачувати судно, плаваючи і збираючи ящики з досвідом. Кожен новий рівень робить його більшим і сильнішим. Ви можете битися на простому кораблі або ж узяти на карті бонус, який замінить його на есмінець. Так само в морі ви зможете знайти ящики з боєприпасами або ремкомплектом. Вони поповнять ваш боєкомплект, який, до речі, дуже швидко закінчується або повернуть вашому кораблю деяку кількість міцності, втраченої в бою.

Це ще не всі поради, якщо ви хочете бути успішним у грі, пам'ятайте дві дуже важливі речі. Перша, після кожного вашого знищення ворогом, ви будете відроджуватися, втрачаючи при цьому 5 рівнів. Друга, крім ворожих кораблів, небезпеку для вас створюють ворожі та нейтральні турелі, а також енергетичні бар'єри, які перемикаються час від часу. Всі вони завдають дуже багато шкоди і їх варто побоюватися.

Тут розташована онлайн гра Бойові Кораблі .Іо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.189620758483 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1503)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - управління судном
  • - вибрати ціль для атаки / якщо затиснути, можна керувати кораблем, рухаючи при цьому мишкою
  • - приготувати бомби / атаку авіації (тільки для есмінця)
  • or - кинути бомби праворуч або ліворуч від борту
  • - запустити авіацію (тільки для есмінця)
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Battle Ships.io.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1503 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри