Гра Еволюція Корабля

Чи хотіли ви коли-небудь стати капітаном піратського корабля? Або ж бути головним на нафтовому танкері чи круїзному лайнері. А що якби ви могли мати свій власний водний мотоцикл, швидкий катер, або взагалі, великий військовий флот? У грі "Еволюція Корабля" у вас з'явиться можливість стати найвидатнішим і найвідомішим корабельним магнатом не тільки в себе в країні, а й у всьому світі. Це дуже цікава і захоплива гра, в основі якої лежить всім відомий і дуже популярний клікер Еволюція літака .

Як грати?

Сенс гри гранично простий - з'єднайте два однакових судна, щоб отримати нове. Спочатку у вас є прості, дерев'яні човни, об'єднавши два такі, ви отримаєте поліпшену її версію. Після, потрібно об'єднати ці два, вже поліпшені човни і ви отримаєте гідроцикл. Таким чином повторюючи ці дії, ви будете еволюціонувати від маленького судна до великих кораблів.

Отримувати кораблі для поліпшення ви можете двома способами: клікаючи по скриньці (безкоштовно) або ж купуючи в магазині. Але пам'ятайте, після кожної здійсненої купівлі якого-небудь судна, ціна на нього зростає. Тому комбінуйте отримання безкоштовних кораблів зі скриньок і їх купівлю. Кожен корабель приноситиме вам певну кількість грошей. З їхньою допомогою ви зможете розвивати свою імперію, купуючи різні плюшки, які допоможуть вам у майбутньому.

За успішну еволюцію ви отримуватимете досвід, він, своєю чергою, прокачає ваш рівень. Чим він вищий, тим більше можливостей відкривається. Наприклад, ви зможете покращувати коробки з безкоштовними кораблями, збільшувати швидкість їхньої появи і відсоток бонусів. Що вищим буде цей відсоток, то більший шанс, що в коробці випаде корабель вищого рівня. Тому це дуже вдала інвестиція, яка окупиться з лишком. На вас чекає понад 35 варіантів водного транспорту, але шлях до них дуже далекий і нелегкий. Чи зможете ви дійти до кінця?

Тут розташована онлайн гра Еволюція Корабля, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.347533632287 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 892)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Merge Ships.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 892 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри