Гра Битва Кораблів 3Д

"Битва Кораблів 3Д" - це захоплива гра, яка дасть вам змогу зануритися у світ морських битв і стати капітаном свого корабля. У цій захопливій грі на вас чекають битви з друзями на одному пристрої, стратегічні рішення і море поліпшень, які допоможуть вам здобути перемогу.

Як грати?

Бийтеся в епічних морських битвах, де ваша мета - занурити вороже судно на дно океану. Ви зможете обирати різні стратегії: підбирати поліпшення і маневрувати серед островів або нападати на ворогів одразу після початку битви. На вас чекає справжнє випробування кмітливістю і тактикою. Чи готові ви прийняти виклик і стати найкращим капітаном на морі? Рух починається автоматично одразу після початку, і від вас вимагається лише керування ним вліво або вправо. Гармати стрілятимуть автоматично, щойно ваш корабель опиниться поруч із противником. Після пострілу ви зможете стежити за перезарядкою кожної гармати, щоб використовувати їх максимально ефективно.

Ви також зустрічатимете бочки з різними поліпшеннями: Зелена бочка заповнює здоров'я вашого корабля на 100%. Помаранчева збільшує швидкість вашого корабля на 1 хвилину. Рожева прискорює перезарядку ваших знарядь на 30 секунд. Отже, готуйтеся до битв на воді, стратегічних рішень і неймовірних морських пригод. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Битва Кораблів 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.9 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 10)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління для першого гравця:
  • - рух

Управління для другого гравця:
  • - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Battle of the Ships 3D.
  • Вона отримала оцінку 2.9 з 5, проголосувало 10 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри