Гра Кораблі: Побудуй Острів

Гра "Кораблі: Побудуй Острів" хороша гра для дітей і чудовий спосіб погратися і дізнатися щось про світ малюків. Гра дає змогу вивчати кораблі, механіку морського порту і будувати будинок, розвиваючи моторику і уяву у дітей хлопчиків і дівчаток. Почніть нову пригоду зі своїми малюками і наша гра для дитячого садка допоможе у створенні дитячих уяви. Великий корабель і платформи допомагають дітям розбиратися в будівельній механіці і досліджувати океан.

Гра стане справжнім подарунком для малюків, які люблять будувати та конструювати як віртуальний дизайнер для досягнення головної мети будівництва острова. Малюки дізнаються типи технічних кораблів та їхні функції. Гра складається з різних етапів, щоб дитина просувалася вперед у процесі будівництва.

Як грати?

Щоб почати будувати свій острівець, потрібно знайти відповідне і безпечне місце на океані! Кожен етап гри починається з головоломки, в якій вам потрібно зібрати потрібний нам корабель зі шматочків головоломки. Після цього необхідно заправити судно на плавучій АЗС. Тільки після цього ви зможете відправити корабель на завдання. Пам'ятайте, кожне судно виконує свою особливу важливу функцію! Грайте і пройдіть всі етапи гри на кожному з кораблів, щоб закінчити будівництво острова. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Кораблі: Побудуй Острів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9698113207547 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 265)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Build an Island.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 265 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри