Гра Словесний Соус

"Словесний Соус" - це яскрава і весела головоломка на пошук слів. Тут ви познайомитеся з милою дівчинкою, яка нещодавно переїхала разом зі своєю сім'єю в затишне маленьке містечко. Її дідусь купив невелике приміщення і зібрався відкрити там свій ресторан. Маленький сімейний ресторанчик - це те, що потрібно в передмісті. Ось тільки щоб його відкрити, потрібно привести приміщення в належний вигляд і обладнати все для закладу.

Як грати?

У грі "Словесний Соус" вам належить допомогти дитині впоратися з усіма дорученнями, які приготували для неї дорослі. Для цього вам потрібно знайти всі слова, які заховані в головоломці. На екрані будуть порожні клітинки, куди треба вписати слова, а букви будуть на круглому табло в нижньому блоці гри. Ви можете комбінувати літери в різному порядку і спробувати розгадати слова. Якщо опинитеся в глухому куті, тоді можна завжди скористатися підказкою витративши свої монетки.

Правильно відгадавши слова, дівчинка отримуватиме золоті зірки, які знадобляться, щоб привести ресторан до ладу або купити нові елементи декору та меблі. З кожним рівнем гра буде все складнішою, і знайти правильні слова буде непросто. Але це тільки додасть азарту і змусить вас сильніше напружити свій мозок. Ця гра стане чудовим тренажером для поліпшення логічних навичок і допоможе розвинути ваш словниковий запас. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Словесний Соус, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3278601694915 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1888)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Word Sause.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1888 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри