Гра Вежа Слів: Подорож Жаби

"Вежа Слів: Подорож Жаби" - це гра про милу мандрівницю жабу, яка приготувала для вас дуже цікавий кросворд! Вежа Слів створена для любителів неквапливих і спокійних розваг, які здатні тренувати не лише пальці, а й ваш мозок. У цій грі кожен рівень - це вежа зі слів, об'єднаних однією темою. Вас затягне ця захоплива механіка збирання слів та отримання неймовірних бонусів! У грі "Вежа Слів" ви зможете подорожувати з жабою різними містами і проходити різноманітні рівні! Під час проходження цього кросворду - ви отримаєте море задоволення від розгадування кожної вежі слів і дізнаєтеся багато чого нового!

Як грати?

І так, мета цієї гри - повністю розгадати кросворд, що складається з кубиків з буквами. Цим часом ви будите отримувати море задоволення від вгадування слів і дізнаєтеся для себе багато нового! Ви будите отримувати щоденні завдання, після яких ви зможете забрати монетки за його виконання. Якщо ж ви застрягнете можна скористатися підказками, перша вам може перемішати кубики на ігровому полі у випадковому порядку, друга покаже правильну літеру, тільки за це у вас знімуть чималу кількість монеток. Допоможіть жабі розібрати кожну вежу зі слів! Для цього проводьте пальцем по знайдених словах, вони можуть бути написані в будь-яку сторону.

Оскільки жаба дуже любить подорожувати світом і вивчати слова, вона хоче відвідати ще кілька таких країн як: Париж, Лондон, Москва, Венеція, Каїр, Дубай, Прага, Барселона, Лас-Вегас, Санкт-Петербург, Стамбул, Нью-Йорк, Амстердам, Куала-Лумпур, Рим, Токіо тощо. Якщо ви застрягнете на якомусь із рівнів ви зможете в інтернеті знайти відповіді. Бажаємо розгадати кросворд у грі "Вежа Слів" і весело провести час разом із Жабою Мандрівницею!

Тут розташована онлайн гра Вежа Слів: Подорож Жаби, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8441176470588 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 680)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 680 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри