Гра Веселий Кросворд

Веселий пряниковий чоловічок запрошує вас весело провести час у грі "Веселий Кросворд"! Сьогодні ви познайомитеся з пряниковим чоловічком, який буде з вами протягом усього ігрового процесу. У цьому веселому кросворді пряниковий чоловічок приготував для вас велику кількість слів, які ви повинні розгадати зараз у цьому кросворді. Цей кросворд він зробив для відгадування слів. Хочете допомогти чоловічкові відгадати всі слова в цьому кросворді? Тоді мерщій приступаємо грати!

Для того, щоб пройти рівень вам знадобиться набрати певний мінімум золотих монеток. Їхня кількість залежатиме від того, наскільки цілим і неушкодженим виглядатиме здобний малюк пряник. Щоб зберегти життя солодкого милого персонажа в цьому кросворді відгадайте потрібне слово, яке має поміститися в білих порожніх квадратах. Першу букву вже будить вам видно, тож виберіть інші з набору внизу екрана і натисніть на них. Якщо буква виявиться правильною тоді вона з'явиться в рядку, якщо ні - значить у чоловічка почнуть по черзі відпадати руки, ноги, тулуб і голова.

І так, кожен рівень присвячений певній тематиці: їжа, транспорт, тварини, спорт, одяг і частини тіла. Заробляйте монетки та обирайте будь-яку тему, яка здається вам більш підходящою і доступною для розв'язання цього веселого кросворду. Завдяки грі ви поповните словниковий запас, вивчивши нові. Вирішіть весь веселий кросворд і збережіть смачного чоловічка для себе, не даючи віртуальним ласунам зжерти його. Бажаємо добре провести час і насолодитися грою!

Тут розташована онлайн гра Веселий Кросворд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1839464882943 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 299)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sweet Hangman.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 299 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри