Гра Від Простої Дівчини до Чудової Імператриці

Привіт, дівчата! Сьогодні ви пройдете не простий шлях Ельзи від простої дівчини до чудової імператриці. Ельза довгий час була звичайною принцесою, але прийшов час їй зайняти місце імператриці. Давайте допоможемо дівчині і зробимо все можливе, щоб вона з гордістю змогла сидіти на троні. Ваше завдання створити для Ельзи неймовірний образ, який буде захоплювати погляди інших людей і викликати захват. Ну що, готові? Тоді давайте починати!

Як грати?

Давайте почнемо перетворення з макіяжу. Ми підготували косметику, вам потрібно лише по черзі наносити її на обличчя Ельзи. Коли макіяж буде готовий, можете повертатися в кімнату, де в Ельзи стоїть шафа з речами. Там ви знайдете гарні сукні, зачіску, прикраси та багато інших аксесуарів для створення модного образу імператриці. Тепер давайте подивимося, що у вас вийшло! Ви справжній стиліст! Далі потрібно зробити гарне фото, але спочатку давайте виберемо гарний фон, трон і фільтр для фото. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Від Простої Дівчини до Чудової Імператриці, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7297297297297 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 148)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — From Simple Girl to Gorgeous Empress .
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 148 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри