Гра Тест: Ти Супер Кіт чи Кіт Блан?

У грі "Ти Супер Кіт або Кіт Блан?" на вас чекає дуже інтригуючий тест. У кожного з нас є свої улюблені герої, на яких ми хочемо бути схожими. Особливо це стосується супергероїв. У мультсеріалі "Леді Баг" багатьом шанувальникам полюбився чарівний і харизматичний Супер Кіт. Він завжди готовий прийти на допомогу, розвеселити і змусити посміхнутися. Перед його шармом складно встояти!

Але нещодавно глядачі могли побачити, як прекрасний Кіт Нуар перетворюється на не менш карколомного Кота Блана. Він трансформується на лиходія після вселення акуми. Метелик заражає його вірусом зла і перетворює на лиходія. Але цей антигерой зміг завоювати безліч прихильниць і тепер може позмагатися з Супер Котом за популярність.

Щоб дізнатися, на кого з цих красенів ви більше схожі, потрібно відповісти на сім каверзних запитань. Давайте максимально чесні відповіді і результат зможе вас здивувати. Отже, хто ж ви? Повний оптимізму та харизми Супер Кіт? Або холодний і нескінченно прекрасний Кіт Блан? Діліться результатами тесту в коментарях. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Тест: Ти Супер Кіт чи Кіт Блан?, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4500)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 4500 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри