Гра Тест: Лиходії Ніндзяго

Світ Ніндзяго славиться не тільки великими героями та їхніми подвигами, а й хитрими могутніми лиходіями! Коли на землях Ніндзяго панує мир і спокій, завжди знайдеться негідник, який все зіпсує. Усі лиходії мріють роздобути таємні знання, які зберігаються в стародавніх сувоях на священній землі. Але поки на сторожі добра і справедливості стоять легендарні воїни Ніндзяго, світ може спати спокійно!

Як грати?

У грі "Лиходії Ніндзяго" на вас чекає тест, де ви дізнаєтеся, наскільки добре обізнані про найзапекліших негідників і лиходіїв мультсеріалу "Лего Ніндзяго"! Попереду на вас чекає сім запитань, які стосуватимуться безпосередньо найжахливіших лиходіїв світу Ніндзяго. Найвідданіші фанати мультсеріалу про героїв Ніндзяго зможуть швидко і без вагань впоратися з кожним питанням тесту і дати правильні відповіді.

Пайтор, Моро, Гармаддон, Самукай, Оверлорд, Клаус, Акронікс, сенсей Янг, генерал Криптор, Майстер Чен, Кракс, Найвища, Асфіра, Гарумі та Надахан стануть головними героями тесту. Ви маєте продемонструвати свої блискучі знання злочинного світу мультсеріалу "Лего Ніндзяго" і дати максимальну кількість правильних відповідей. Результатами тесту діліться в коментарях. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Тест: Лиходії Ніндзяго, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2930153321976 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1174)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1174 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри