Гра Ляльки Лол на Фестивалі Коачелла

Лялечки Лол Сюрприз обожнюють веселитися і відвідувати концерти та фестивалі. Веселощі, сміх, крута музика, красиві люди, атмосфера свята - це те, що лялечки люблять найбільше. У грі "Ляльки Лол на Фестивалі Коачелла" малятка щосили готуються до головної музичної події року. Щоб мати карколомний вигляд і відповідати негласному дрескоду фестивалю, милашкам знадобитися ваша допомога. Ви готові стати особистим стилістом і візажистом маленьких красунь? Тоді, за справу!

Вам належить проявити фантазію і перетворити миленьких лялечок на справжніх ікон бохо стилю. Цей екстравагантний стиль допоможе вигідно підкреслити індивідуальність кожної ляльки. Варто трохи поворожити над образом і перед вами з'явиться абсолютно новий персонаж.

Спочатку потрібно нанести лялечці макіяж. Пограйте з найяскравішими відтінками і незвичайними елементами макіяжу, адже Коачелла це найкращий час для експериментів. Після макіяжу ви зможете приступити до вибору вбрання. Бахрома, великі яскраві принти, прозорі туніки та кислотні кольори - це те, що ідеально підійде для фестивального лука. Виберіть одяг на свій смак і вуаля! Перед вами наймодніші дівчата Коачелли!

Тут розташована онлайн гра Ляльки Лол на Фестивалі Коачелла, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2314552087556 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2467)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — LOL Surprise Coachella .
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 2467 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри