Гра Відкриваємо Яйця з Ляльками Лол

Усі дітлахи і навіть дорослі просто обожнюють солодкі шоколадні яйця з іграшкою всередині. Смачний молочний шоколад і красива іграшка можуть порадувати кожну дитину. А якщо всередині буде не просто дрібниця, а лялечка лол, тоді щастю взагалі не буде меж! Адже всі дівчатка у світі в захваті від красивих маляток із чарівними вбраннями з різних серій.

У грі "Відкриваємо Яйця з Ляльками Лол" ми з вами роздруковуватимемо великі коробки з ласощами та шукатимемо різноманітні аксесуари і предмети від лялечок лол. Всього потрібно зібрати деталі до п'яти ляльок різних серій: парк, клуб, будинок, магазин і ніч. Від серії лялечки залежать аксесуари. До дівчаток із домашньої серії потрібно збирати фени, милі пляшечки з парфумами, чай і чарівних плюшевих драконів. А ось дівчата з клубу люблять яскраві диско кулі, бумбокси та гітари.

Спочатку вам потрібно клікати на велике яйце, поки вантажівка не приїде в магазин. Там вам потрібно розпакувати ящик і дістати велику коробку з шоколадними яйцями. Розпаковуйте їх по черзі і збирайте красиві іграшки. Зберіть всю колекцію лол і станьте справжнім колекціонером. Приємної гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Відкриваємо Яйця з Ляльками Лол, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.007623888183 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4722)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cute Dolls Open Eggs.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 4722 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри