Гра Ляльки Лол: Витівки на День Святого Валентина

День Святого Валентина - улюблене свято всіх закоханих. Але, що робити, якщо в найромантичніший день у році тебе кидає хлопець? Хтось вирішить просто його забути і назавжди викреслити зрадника зі свого життя, а хтось буде діяти. У грі "Витівки на День Святого Валентина", ви будете допомагати малятку, яку кинув хлопець. Лялечка лол залишилася одна напередодні свята і вирішила помститися хлопцю, який посмів її не тільки кинути перед днем всіх закоханих, а й встиг знайти нову дівчину. Ох, тепер кривднику не поздоровиться!

Як грати?

Насамперед ми допоможемо крихітці перевтілитися в образ дияволенка, який готує солодку помсту. Підберіть дівчинці супер крутий образ і доповніть його відповідними аксесуарами та макіяжем. Нехай кривдники тремтять! Після цього можна приступити до витівок. Підкиньте в коробку з цукерками жучків і павучків, у сік підсипте солі, а хлопчині на стілець підкиньте подушку-пердушку. От сміху-то буде! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Ляльки Лол: Витівки на День Святого Валентина, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2655007949126 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 629)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Popsy Surprise Valentines Day Prank.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 629 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри