Гра Ляльки Лол: Зимове вбрання в Темній Академії

Ласкаво просимо до Темної Академії! Зовсім недавно тут був новий набір студентів, і академія знову заповнилася сміхом і веселим галасом першокурсників. Серед студентів опинилися і чотири подружки лялечки Лол. Дівчатка змогли скласти всі іспити і вступити до академії. А це означає, що зовсім скоро вони зможуть втілити всі свої мрії в життя. Але перед тим, як зануритися в студентське життя, потрібно справити на всіх гарне враження і виділитися серед сотень інших учнів.

Як грати?

У грі "Зимові Вбрання в Темній Академії" вам належить допомогти лялечкам підібрати стримані, але дуже стильні вбрання. Тоді дівчатка без проблем зможуть звернути на себе увагу і стати зірками студмістечка. Звучить дуже заманливо, чи не так? Значить нам потрібно гарненько постаратися! Ви можете вибрати готові комплекти і доповнити їх симпатичними аксесуарами. Невелика сумочка контрастного кольору, тонкий ланцюжок і красиві сережки здатні розбавити навіть найконсервативніший образ і зробити його м'яким і розслабленим. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Ляльки Лол: Зимове вбрання в Темній Академії, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2522522522523 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 222)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BFFs Dark Academia Winter Outfits.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 222 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри