Гра Доктор Герой

Ви коли-небудь мріяли стати найавторитетнішим лікарем? Просто мріяти - недостатньо, адже потрібно для цього наполегливо працювати, щоб досягти великого і хорошого результату. Всі ми любимо полежати на дивані і ледарювати, але якщо вам подобається сидіти комфортно на своєму дивані, тоді сідайте зручніше і починайте здійснювати свою мрію в грі "Доктор Герой"! Ця гра розроблена тільки для тих, хто по-справжньому хоче навчиться бути лікарем.

Тут у вас є можливість почати грати як медичний стажист у лікарні. У такий спосіб практикуючись правильно і впевнено ви отримуєте звання кращого героя лікаря або хірурга у всьому світі. Ну що, настав час ставити діагноз своїм пацієнтам, обстежувати їх і лікувати як майбутній герой доктор!

Отже, на вас чекає дуже відважна робота, тож будьте обережними і робіть все за підказками. Досліджуйте всі їхні кінцівки, лікуйте всі їхні недуги і хвороби, оперуйте, якщо це необхідно. За кожного пацієнта і його одужання вам платитимуть гроші. Водночас ви будите отримувати більше досвіду доктора в міру просування і відкривати для своєї роботи над пацієнтами нові інструменти. В кінцевому підсумку ви станете найуспішнішим хірургом у цьому великому світі! Ви готові вилікувати світ, Доктор Герой? Тоді приступайте до своєї роботи! Бажаємо гарного проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Доктор Герой, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лікар
3.9690048939641 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 613)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Doctor Hero.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 613 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри