Гра Побачення на Випускному: Від Ботаніка до Королеви Балу

О ні, Русалонька розчарована! Випускний бал ось-ось почнеться, а в неї все ще немає пари. Приведіть її до ладу, зніміть брекети, зробіть нову зачіску, підберіть милий макіяж і додайте нотку кольору за допомогою унікальної сукні. Завдяки вам вона матиме приголомшливий вигляд на своєму особливому випускному вечорі.

Як грати?

Готові стати особистим стилістом русалоньки? Тоді давайте, почнемо! Останнім часом Аріель дуже захопилася навчанням і геть забула про свій зовнішній вигляд. Тому їй терміново потрібна допомога, адже до випускного залишилися лічені дні, а вона виглядає як справжній ботан. Ваше завдання зробити з неї справжню королеву. Почніть із догляду за обличчям. Використовуйте всі можливі процедури, щоб очистити її обличчя від прищів та інших недоліків. Так само приведіть до ладу волосся й укладіть його. Далі можете переходити до макіяжу, який підкреслить всі переваги русалоньки і зробить її справжньою красунею. Одягніть її в привабливе вбрання, доповніть образ аксесуарами. Після таких змін, Аріель готова до побачення зі своїм коханим. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Побачення на Випускному: Від Ботаніка до Королеви Балу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Любов
4.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 30)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Prom Date: From Nerd To Prom Queen .
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 30 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри