Гра Майкрософт Сапер

Зіграйте в класичну гру-головоломку, яка була частиною Windows понад 20 років, але тепер її переосмислено. Грайте у відому й улюблену логічну гру "Майкрософт Сапер", тепер з оновленою графікою та звуком. Грайте за допомогою миші та клавіатури, щоб відзначити розташування всіх мін, не виявляючи жодної з них! Почніть із простої головоломки і просуньтеся до експерта. Microsoft Minesweeper це класна безкоштовна онлайн-версія однієї з найпопулярніших комп'ютерних ігор, в якій вам потрібно знайти всі міни в сітці. Ви виграєте, якщо відкриєте всі безпечні клітини, і програєте, якщо потрапите на міну.

Як грати?

Розкрийте порожні квадрати, уникаючи при цьому мін, у найкоротші терміни. Ви виграєте, якщо відкриєте всі безпечні клітини, і програєте, якщо активуєте міну. Кожне число говорить вам, скільки мін стосується цього квадрата. Використовуйте цю інформацію, щоб визначити, які сусідні квадрати можна безпечно розкрити. Лічильник мін повідомляє вам, скільки мін ще приховано, а таймер відстежує, скільки секунд вам знадобиться, щоб очистити дошку.

Натисніть на клітку, щоб розкрити її. Перше клацання завжди безпечне. Клацніть правою кнопкою миші клітину яка, як ви підозрюєте, містить міну. Якщо ви не впевнені в клітині, двічі клацніть її правою кнопкою миші, щоб поставити знак питання. Якщо всі міни, що стикаються з числом, відмічені прапорцем, ви можете двічі клацнути по цьому числу, натиснути обидві кнопки миші або натиснути коліщатко миші на ньому, щоб відкрити сусідні клітини, що залишилися. Клацніть і перетягніть мишу, щоб прокрутити дошку в будь-якому напрямку. Використовуйте колесо прокрутки миші для збільшення і зменшення масштабу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Майкрософт Сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7955801104972 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 181)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - відкрити клітку
  • - поставити прапорець
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Microsoft Minesweeper.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 181 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри