Гра Маджонг Готель

Ви впевнені, що всі ігри маджонг однакові? Значить ви точно не пробували грати в гру "Маджонг Готель"! Це дуже цікава багаторівнева гра російською мовою! На вас чекає приголомшлива головоломка маджонг у найбільшому готелі світу. Уявіть собі, що ви досліджуєте цей готель для яскравої розваги гостей і вирішення дуже цікавої головоломки! У грі ви завжди будите бачити число можливих збігів і зможете навіть перемішати кістки маджонга, ця гра дасть вам безліч підказок, тільки заради того, щоб ви перемогли! Готові прийняти виклик цієї гри? Тоді давайте оселимося в готель і почнемо грати!

Як грати?

І так, почнете ви грати з рівня "Класика", це традиційний стиль маджонга, в якому ви шукаєте дві однакові плитки з вільними краями. Після на вас чекає "Потрійний Маджон", в яких ви повинні будите видаляти вже не по дві однакові плитки з ігрового поля, а по три. У рівні "Вільний Осередок" деякі плитки маджонга зможуть розміщуватися в срібні комірки, щоб розблокувати інші фішки. У рівні маджонга "Розділ" вам необхідно буде з'єднати плитки із золотого квадрата з вільними фішками ігрової дошки. "Річковий конект пари" це буде рівень, в якому ви повинні зіставляти однакові пари кольорових плиток, в яких лінія зв'язку заломлюється не більш ніж два рази.

У міру просування в грі "Маджонг Готель" ви отримуватимете трофеї за досягнення в розкладці на час: що швидше ви підбираєте плитки, то швидше заповнюється лічильник бонусів із гарантованим призом! Коли лічильник бонусів буде заповнений, ви заробите заявлений приз. Наприклад: додатковий час, перемішування або більше очок! Бажаємо добре провести час і здорово відпочити в готелі маджонга!

Тут розташована онлайн гра Маджонг Готель, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 24)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hotel Mahjong.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 24 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри