Гра Малятко Тейлор Будівництво Різдвяного Міста

Ласкаво просимо в нову гру за участю малятка Тейлор. Сьогодні, вона буде займатися будівництвом різдвяного міста. Давайте і ми підключимося і допоможемо з цією не пробачимо справою. Щоб все йшло своєю чергою і без затримок, необхідно виконувати вказівки Тейлор і її друзів, які вже знають толк в будівництві. Готові відновити різдвяне місто? Тоді давайте починати!

Як грати?

Щойно ви зайдете в гру, перед вами з'явиться шість об'єктів, які необхідно відновити. Пряниковий будиночок, імбирне печиво, ялинка - всі ці різдвяні атрибути потребують вашої допомоги. Давайте почнемо зі сніговика! Він трохи підтанув і зовсім втратив вигляд. Візьміть лопату і приберіть старий сніг, а потім за допомогою тієї ж лопатки на носіть нового снігу, щоб зліпити нового сніговика і не забудьте його прикрасити. Попереду на вас чекає ще багато захопливих завдань, вам потрібно їх усі вирішити, щоб малятко і жителі різдвяного міста залишилися задоволені. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Малятко Тейлор Будівництво Різдвяного Міста, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6086956521739 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 23)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Taylor Christmas Town Build.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 23 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри