Гра Малятко Тейлор: День догляду за домашніми тваринами

Сьогодні, ви будете допомагати малятку Тейлор доглядати за тваринами. Тейлор вирішила, що один день на тиждень, вона буде займатися виключно доглядом за своїми вихованцями. Звучить чудово, адже мама дівчинки зможе відпочити, а Тейлор навчиться показувати свою турботу і стежити за станом здоров'я своїх улюбленців. Давайте допоможемо малятку і приєднаємося до догляду за тваринами. Дотримуйтесь усіх інструкцій, щоб все зробити правильно.

Як грати?

У малятка Тейлор є кішка, собака і рибка саме за цими тваринами ви і будете сьогодні доглядати. Давайте почнемо з акваріума, він має жахливий вигляд. Для початку потрібно його помити, відремонтувати і змінити воду з водоростями, а після можна запускати рибку. Ви чудово впоралися, а як щодо цуценяти, яке дуже сильно гавкає і хоче вашої уваги. Давайте подивимося, що нам потрібно робити. Усередині будки оселилися павуки і там дуже брудно. Постарайтеся навести там порядок, потім трохи змініть зовнішній вигляд будки, щоб цуценя було задоволене. Остання на черзі у нас кішечка, яка так само хоче чисту лежанку і свіжий корм. Догляньте за всіма тваринами, щоб Тейлор залишилася задоволена. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Малятко Тейлор: День догляду за домашніми тваринами, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7407407407407 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 54)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Taylor Pet Grooming Day.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 54 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри