Гра Малюй і Вгадуй

Ласкаво просимо хлопці в багатокористувацьку гру "Малюй і Вгадуй"! Сьогодні ви гратимете з хлопцями з усієї планети, які також люблять малювати і вгадувати як і ви! Ця гра являє собою дуже цікаве заняття, де ви будите малювати і вгадувати слова російською мовою. По суті, це схожа версія класичної гри "Крокодил Онлайн", тільки вона набагато крутіша, адже ви будите вести чат зі своїм середовищем і розпоряджатися великим набором інструментів для малювання. Ну що, готові приступити малювати і вгадувати те що малюють інші гравці? Тоді мерщій починаємо!

Як грати?

Після запуску гри "Гартік.іо Малюй і Вгадуй" ви побачите всіх охочих грати, які збираються в одній кімнаті. Кожен грою по черзі отримує слово і повинен намалювати його без обману (написів, символів або будь-яких цифр). Всі інші гравці повинні розгадати що намальовано, ви в тому числі ви повинні для того, щоб набрати максимально балів і стати переможцем, повинні писати свої здогадки й отримувати бали за першу, другу і просто правильну відповідь. Той, хто малює, і ви зокрема, коли до вас прийде черга, заробляє бали, якщо малює правдоподібно і не дає жодних підказок із написами. Переможцем вважається той, хто перший набрав 120 очок і тоді він починає малювати в новій грі.

Єдине правило гри - малювати без жодних підказок буквами. Якщо будете підштовхувати до здогадки інших гравців не малюнком, а написанням символів, то будь-який учасник натисканням заборони ("!") може знизити вам бали. Якщо ж слово, запропоноване грою, буде занадто складним для вгадування, можете передати своє право малювати іншому гравцеві. Бажаємо стати найкращим гравцем у грі "Малюй і Вгадуй"! Гарного проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Малюй і Вгадуй, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0346020761246 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1445)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Drawing and Guessing.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1445 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри