Гра Пенсіл Раш

Цьому світу потрібно трохи кольору! Ви так не думаєте? Ось чому настав час зіграти в новеньку гру "Пенсіл Раш", яка є найбільшою малювальною грою цього року. Малювання саме по собі вже розвага. А якщо перетворити її на захопливу гонку, це може бути ще більш кумедно! У цій грі ви будете керувати олівцем, який рухається по екрану, малюючи безперервну лінію певного кольору. Ваша мета переміщатися по платформі з олівцями і збирати олівці розкидані на шляху, уникаючи при цьому різних перешкод, таких як: турелі, повітряні кулі, дерев'яні бочки і т. д. Якщо ви доторкнетеся до будь-якого з них, ви втратите кілька олівців або навіть зовсім програєте. Використовуйте свою уяву і креативність, щоб намалювати красиву картинку на білій платформі. Якщо ви шанувальник нових розмальовок або малювалок, не пропустіть цю гру!

Як грати?

Вам потрібно провести олівці між усіма перешкодами, не стикаючись ні з чим. Якщо ви успішно впораєтеся з кількома першими рівнями, кількість олівців, якими ви керуєте, збільшиться. Тоді вам доведеться керувати не одним, а цілою веселкою! Перегони стануть важчими, але не здавайтеся! Що більше олівців ви маєте наприкінці рівня, то більшу частину картинки ви зможете замалювати. Грайте доти, доки не намалюєте цілий альбом і не заповните всі порожні місця в альбомі.

За кожен пройдений рівень ви отримуєте гроші, які можете витратити на прокачування поліпшень, як-от: додавання олівців, додавання монет і збільшення області зафарбовування. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Пенсіл Раш, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0345423143351 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1158)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pencil Rush.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1158 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри