Гра Романтичний Квест: Малюємо Лінії Кохання

Ласкаво просимо в захопливу головоломку під назвою "Романтичний Квест: Малюємо Лінії Кохання"! Сьогодні у вас буде дуже важлива місія, яку ви маєте виконати і заразом порадувати закоханих. Ви познайомитеся з двома чарівними парами, які хочуть пригод. Вони захотіли трошки урізноманітнити своє життя і вирішили придумати для вас непрості завдання. Допоможіть головним персонажам подолати захопливий лабіринт випробувань, щоб вони зустрілися зі своїми потенційними нареченими. Наскільки вправно ви вирішуєте складні завдання з малюванням? Зараз дізнаємося. Швидше починайте грати та пройдіть усі рівні!

Як грати?

Отже, на ігровому полі ви побачите кохану та її хлопця, який сидить і чекає на неї за столиком. Вам потрібно малювати лінії, створюючи шляхи до коханих. Якщо в героїні одяг синього кольору, як і в її партнера, тоді малюйте лінію до нього, а дівчину в рожевому одязі ведіть до хлопця за ідентичним за кольором столом. Для малювання використовуйте свою креативність і швидке мислення. Прокладайте тільки правильний шлях своїм героям обходячи всі перешкоди. Якщо стане складно вирішити квест скористайтеся підказками. Чи встигнуть дівчатка вчасно на побачення? Все залежить тільки від ваших навичок малювання! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Романтичний Квест: Малюємо Лінії Кохання, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.7142857142857 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Love Rush: Doodle Dash.
  • Вона отримала оцінку 4.7 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри