Гра Головоломка з малюванням: Підступне Місто

Вітаємо вас у захопливій і творчій головоломці під назвою "Головоломка з малюванням: Підступне Місто"! Усі ми знаємо, що багато дітей мають гарний слух і дуже люблять співати. Однак не скрізь можна просто вийти на вулицю і показати свої таланти, бо є люди, яким це не подобається. Хтось може любити співати, але робить це не дуже добре, а для деяких дітей це мрія з самого дитинства. Сьогодні ви познайомитеся з милою і талановитою дівчинкою, яка хоче стати справжньою співачкою. Але на її шляху буде багато складнощів, і їй не буде легко. Щоб дівчинка досягла своєї мети, ви маєте пройти всі труднощі разом з нею і допомогти їй співати. Готові? Тоді починайте грати і покажіть, наскільки хороші ваші художні навички!

Як грати?

Ваше завдання - захищати героїню в цьому підступному місті від перешкод, малюючи захист. Кожен новий рівень - це виклик, адже перед вами стоятимуть непрості завдання. Дівчинка дуже любить співати в караоке, тому, щойно ви побачите, що їй загрожує небезпека на шляху до мікрофона, одразу малюйте захист. Героїні потрібно безпечно дістатися до мікрофона і приступити до співу. Після успішного виконання завдань ви будете заробляти монети. У магазині ви можете купувати нове обладнання для її кімнати, прикрашаючи її шикарними шпалерами, красивими шторами та іншими предметами інтер'єру. Рухайтеся вперед і добре проводьте час. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Головоломка з малюванням: Підступне Місто, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4444444444444 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 18)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Draw Puzzle: Tricky City.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 18 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри