Гра Маріо: Світ Супер Пригод

Ласкаво просимо у "Світ Супер Пригод"! Тут на вас чекає подорож незвичайним світом, який дуже нагадує всесвіт Супер Маріо. Вашим персонажем буде хлопчина схожий на знаменитого водопровідника. Кумедно, чи не так? Разом із ним вас поглине вир запаморочливих і веселих пригод.

Як грати?

Попереду на вас чекає сто рівнів, у кожному з яких необхідно дістатися до замку головного героя. Все було б просто, якби шлях до будинку не був усіяний небезпеками, злісними істотами і підступними пастками. Злі гриби Гумба, люті равлики та інші неприємні істоти патрулюватимуть територію лісу. Щоб їх знищити, потрібно стрибнути істоті на голову і вона загине. Але це спрацьовує не з усіма. Після стрибка равлики ховаються у свій панцир, і потрібно повторити стрибок. Тільки дивіться, щоб він не зрикошетив і не прилетів у бік нашого героя. У вас буде рівно три життя, щоб пройти рівень, тому будьте обережні.

Дорогою збирайте монетки та розбивайте золоті й цегляні блоки. Там можуть ховатися монетки або корисні бонуси. Під час подорожі звертайте увагу на пеньки та інші предмети, схожі на труби. За деякими з них можна спускатися під землю на бонусні платформи. Там можна знайти скарби і поповнити свій рахунок великою кількістю золота. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Маріо: Світ Супер Пригод, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Маріо
3.9226361031519 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 349)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - стрибати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mario: Super World Adventure.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 349 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри