Гра Дивовижні Машини

Гра "Дивовижні Машини" перенесе вас у світ, де й справді існують дивовижні машини. Їхні можливості просто нереальні, адже вони вміють стрибати, перекидатися, виконувати трюки і навіть літати. Саме вам належить керувати такими машинами. Вони хочуть мчати вперед на всій швидкості і трощити все на своєму шляху.

Отже, на початку у вас буде найслабша машина, на ній ви і будете ганяти. У грі всього 4 різних світи для перегонів і 9 машин, які відкриваються в міру проходження гри. У кожному заїзді у вас буде обмежена кількість палива, на якому далеко не заїдеш, але виконавши хоча б один трюк ви заробите нітро. За допомогою нітро ваша машина буде мчати вперед немов очманіла, а запас палива не буде витрачатися під час дії нітро. Так само, ваша машина може виконувати стрибки, це допоможе вам в потрібні момент виконувати додаткові трюки.

Зароблені в перегонах гроші ви можете витратити на поліпшення двигуна вашої машини, встановлення поліпшених коліс, запасу нітро та іншого. Крім поліпшень для машини ви можете купити такі бонуси як: міни, літаки, вертольоти, повітряні кулі та інше. Всі ці бонуси допоможуть вам підтримувати постійний запас нітро під час перегонів. Чим далі проїдете, тим більше грошей заробите і тим швидше зможете купити нову машину. Здавалося б все просто, але от не кожен зможе вміло керувати настільки дивовижними машинами. Прокачуйте всі бонуси на максимум і насолоджуйтеся польотами цих диво машин. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Дивовижні Машини, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
4.1682600382409 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1046)
Керування у грі:
  • - управління
  • - стрибки
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Awesome Cars.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1046 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2015.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри