Гра Машинка Віллі 5

Познайомтеся це Віллі. Віллі - маленька, але дуже відважна машинка. Віллі завжди готовий прийти на допомогу будь-кому і дуже любить пригоди, адже вони з ним трапляються постійно. У грі "Машинка Віллі 5" ми станемо свідками армагеддону, який скоро зітре з лиця все живе. Але якщо бажання жити перемагає, тоді потрібно постаратися і знайти вихід із ситуації. А це означає, що Віллі обов'язково виживе, але для цього доведеться докласти чималих зусиль. Всі навколо з криками і панікою біжать і кругом панує хаос, не йому піддаватися не можна. Вам потрібно допомогти Віллі не загубитися в цій метушні і пройти всі майбутні рівні.

Попереду на вас чекають дивовижні і незвичайні пригоди червоної машинки. Вам належить подолати безліч яскравих і барвистих рівнів. На кожному рівні вам потрібно уважно озирнутися і спробувати швиденько розібратися що тут до чого. Наприклад, коли всі машини будуть виїжджати з міста, вам потрібно допомогти Віллі маневрувати на дорозі й обігнати інші машини, а потім перестрибнути через прірву на дорозі, використовуючи евакуатор. Щоб пройти рівень повністю вам потрібно зібрати одну деталь, маленьку червону машинку і розгадати всі головоломки.

Увімкніть свою логіку на повну і постарайтеся допомогти Віллі дістатися до червоного прапорця. Пориньте в яскравий і фантастичний світ маленького героя. Приємної гри й удачі!
Тут розташована онлайн гра Машинка Віллі 5, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
4.2507403751234 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6078)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wheely Car 5.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 6078 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри