Гра Катапульта Машин 3Д

Гра "Катапульта Машин 3Д" - це справжнє автомобільне божевілля! Ви будете запускати машини за допомогою спеціальної катапульти, щоб підривати їх і наносити максимальні руйнування в житловому місті. Гра підійде для тих, хто любить божевільні ігри з жаркими вибухами і безчинством!

Отже, настав час позбутися кількох старих машин просто зараз! На початку гри вам доступно лише кілька автомобілів, які ви можете запускати. Для цього потрібно вибрати напрямок і силу запуску. Запущене катапукльтою авто має впасти і вибухнути в місці, де розташовано більше міських машин. Що більше машин вдасться підірвати в місті, то більше очок ви отримуєте. З кожним разом грати доводиться знову і знову, повторюючи запуски тих самих машин, але в процесі гри ви прокачуватимете рівень, а отже, зможете розблокувати нові машини й отримати більше бочок із горючою сумішшю для максимального руйнування міста!

Запускайте кожну з машин у різні частини міста і спостерігайте за тим, як вони вибухають і знищують усі об'єкти, що знаходяться поруч, включно з міськими машинами і величезними будівлями! Що більше руйнування, то більше грошей і досвіду, і, звісно ж, різних бонусів на додачу!

У процесі гри ви зможете розблокувати такі автомобілі як: суперкар, вантажівка, поліцейська машина, тягач і навіть танк. Кожне нове авто буде вибухати потужнішим за попереднє і це дуже круто! Заряджайте побільше вибухонебезпечних бочок на кожну машину перед кожним запуском і робіть цілу масу вибухів по всьому місту одночасно. Чи зможете ви зруйнувати все місто і збити літаючий дирижабль? Давайте грати і подивимося!

Тут розташована онлайн гра Катапульта Машин 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
4.2936028968014 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3314)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or or - вибір цілі / напрямок катапульти
  • or - запуск машини
  • - дистанційний вибух машини під час польоту
  • or - додати бочки на машину
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Burnin' Rubber: Cartapult.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 3314 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри