Гра Пазли Кумедних Мавпочок

Вітаємо вас у чудовій грі "Пазли Кумедних Мавпочок". У цій грі зібрана колекція смішних фотографій, на яких зображені миленькі мавпочки. Мавпочки найбільше з усіх тварин схожі на людей не тільки своєю поведінкою, а й навіть зовнішнім виглядом. Мавпочки воліють їсти банани, це їхня слабкість, так би мовити. Гра підійде як для діток, так і для дорослих, які люблять цих чудових тварин.

Як грати?

У цій чудовій грі у вас є 6 зображень мавпочок і три режими для відтворення гри. Кожен із режимів відрізняється складністю залежно від кількості пазлів. Легкий режим має менше частин з яких складається картинка, а середній і важкий режими, мають набагато більше частин. Для початку спробуйте грати на легкому рівні, щоб навчитися.

Спершу виберіть картину, яку хочете скласти, потім виберіть складність гри: легку, середню або складну. Перед вами зображення розсиплеться на фрагменти, з яких ви і будете складати пазл. Перетягуйте фрагменти мишкою один до одного, щоб з'єднати їх і вийшла готова картинка мавпочки. Гарної вам гри!

Тут розташована онлайн гра Пазли Кумедних Мавпочок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мавпи
3.2222222222222 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Funny Monkey Puzzles.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри