Гра Конг Альпініст

"Конг Альпініст" інтенсивна динамічна гра, в якій горила втекла із зоопарку та почала лізти житловими будинками, тікати від людей, що хочуть її спіймати, та посадити заново в клітку, щоб на неї дивилися люди. На шляху у бідної тварини багато перешкод, допоможіть горилі бігти і досягти якомога більшої висоти, і досягти високих результатів. На шляху у горили будуть бонусні овочі та фрукти, які потрібно збирати, такі як: банан і гострий перець.

Як грати?

Горила дереться по одній стіні, на його шляху з'являються перешкоди, зазвичай це люди, але також і інші предмети, вам потрібно перемістити горилу на другу стіну за допомогою стрілок управління, і в такий спосіб ви підіймайтеся на максимально можливу відстань, завжди намагаючись досягти більшої висоти, ніж минулого разу.

Якщо ви візьмете гострий перець, ви отримаєте прискорення стрибка, яке допоможе вам злетіти дуже високо в повітря, а банани забезпечують захист як щити на кілька секунд, тож ви можете зіткнутися з будь-якою перешкодою і продовжити рух. Якщо у вас немає цих бонусних предметів, то дотик до перешкод означає падіння на смерть і програш. Чудового проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Конг Альпініст, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мавпи
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - керування горилою
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Kong Climb.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри