Гра Мавпи: Книга Розмальовок

У сьогоднішній грі "Мавпи: Книга Розмальовок" ви зможете розфарбувати дуже милих тварин, таких як мавпочки. Мавпочки дуже спритні і непосидючі тварини, вони дуже люблять їсти банани, і лазити по деревах.

У книзі розмальовок для вас зібрані найчудовіші картинки цих тварин у чорно білих кольорах, які ви зможете прикрашати в яскраві кольори. Використовуйте свою уяву і будьте винахідливі. Отримуйте задоволення створюючи барвисті картинки.

Як грати?

Ваше завдання в цій грі розфарбувати картинки, використовуючи палітру яскравих олівців. Вибирайте картинку, яку ви б хотіли розфарбовувати першу. Вибирайте колір, наводьте мишкою на те місце, яке потрібно прикрасити в цей колір. Ви також можете обирати товщину малювання олівця: більш тонку, або більш товсту. Якщо ви вийшли за межі картинки, не хвилюйтеся, ви зможете стерти за допомогою гумки, яка знаходиться біля олівців, у правій стороні. Як завершили малювання, ви можете сфотографувати свій малюнок на пам'ять, і він збережеться вам на комп'ютер. Чудового проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Мавпи: Книга Розмальовок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мавпи
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monkeys Coloring Book.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри