Гра Мавпи проти кульок 6

Вітаємо вас у чудовій грі "Мавпи проти кульок 6". Шоста нова частина про кульки повернулася з дуже помітними змінами графіки, гра стала цікавішою і захопливішою за минулі частини. У цій грі на вас чекає ще більше різноманітних кульок з посиленнями та особливостями, звісно ж ще більше техніки, щоб знищити кульки. Ця частина навчить вас, куди саме потрібно вкладати зароблені очки гри. У цій частині дуже багато нових крутих і цікавих локацій гри, які ви обов'язково повинні пройти.

Уся суть гри полягає в тому, щоб обороняти власний замок, але для цього потрібна особлива стратегія і план. Використовуйте його і перехитріть ворогів, щоб вони не зайшли у ваш замок. Хороший захист фортеці просто необхідний, тому що ворогів буде дуже багато.

Як грати?

Розставляйте по периметру багато різної техніки, покращуйте своїх героїв і знищуйте кульки, які будуть літати скрізь. Щойно пустите ворогів, одразу виконуйте постріли і набирайте бонусні бали для своєї скарбнички очок. Коли будете переходити з одного рівня на другий, ваша вежа буде сильнішою і більш укріпленою. Також з рівнями зміцнюється не тільки вежа, а й герої гри, у них з'являються нові здібності. Грайте із задоволенням і бажаємо вам чудового проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Мавпи проти кульок 6, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мавпи
4.0169491525424 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 59)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monkeys Vs Bubbles 6.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 59 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри