Гра Розмальовки Смішних Мавп

Ми вирішили присвятити нашу нову розмальовку мавпам. У новій грі "Розмальовки Смішних Мавп" ви вирушите на урок малювання, на якому вам потрібно розфарбувати різних, кумедних мавпочок. На уроці ви побачите розмальовку, на сторінках якої намальовано чорно-білі зображення горил, мавп, макак, гамадрилів та інших представників цього сімейства.

У цій грі ви зможете розфарбувати вісім чорно-білих картинок, які потрібно розфарбовувати якнайшвидше, щоб наприкінці гри набрати велику кількість очок. У грі є велика палітра, яка складається з 23 різних кольорів на вибір. Ви також можете зберегти кольорове зображення собі на пам'ять.

Як грати?

На початку гри вам потрібно буде натиснути на одну з картинок і відкрити її перед собою. Після того, як ви відкриєте зображення, перед вами з'явиться панель з фарбами і пензлями. У своїй уяві уявіть, який би ви хотіли, щоб мала вигляд ця мавпочка. Після цього, вмочивши пензлик у фарбу, ви повинні будете нанести цей колір на обрану вами ділянку малюнка. Отже, виконуючи ці дії, ви повністю розфарбуєте зображення. Чудового творчого проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Розмальовки Смішних Мавп, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мавпи
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Funny Monkey Coloring .
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри