Гра Аквамен: Перегони в Атлантиду

Герої частенько перебувають серед нас і ми навіть цього не знаємо та не помічаємо. Самотній подорожній на дорозі, владний мільярдер або мовчазний рибалка-відлюдник можуть виявитися могутніми героями, які перебувають у тіні. У грі "Аквамен: Перегони в Атлантиду", ви познайомитеся з новим героєм, який не так давно подарувала нам кіноіндустрія.

Грізний і відлюдькуватий доглядач маяка Артур Каррі приховує велику таємницю. Насправді він не проста людина, а наполовину атлант. З самого дитинства Артур умів розмовляти з рибами і мав величезну силу. Хлопчик не тонув у воді і не горів у вогні. Час минав, хлопчик виріс і перетворився на могутнього і сильного чоловіка, який рятує людей під маскою Аквамена. Багато років він допомагав людям і жив на самоті, але тепер все змінилося. Інтриги в підводному королівстві змусили героя відвідати батьківщину. Тут і почнуться наші пригоди!

На вас чекає дивовижна і дуже небезпечна подорож до Атлантиди. Попри всю красу вона просто кишить моторошними істотами, які бажають смерті Аквамену. Під час запливу обходьте підводних жителів і збирайте золоті монети. Потім їх можна витратити на підвищення характеристик Аквамена або на інших персонажів: Меру, Орма та інших. Наприкінці кожного рівня на вас чекатиме битва з босом. Боріться до останнього подиху і зметіть усіх ворогів зі свого шляху. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Аквамен: Перегони в Атлантиду, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.286496350365 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 548)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - маневрувати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Aquaman: Race to Atlantis.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 548 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри