Гра Тактика Месників

Месники - одні з найвидатніших героїв кіновсесвіту Марвел. Команда супергероїв неодноразово рятувала Землю від навали ворогів і від захоплення жахливими лиходіями. Загін месників охоплює найкрутіших і наймогутніших персонажів: Залізну Людину, Капітана Америку, Чорну Вдову, Халка, Тора, Соколине Око, Фалькона, Багряну Відьму, Віжена, Людину Мурашку, Осу та інших. З такими відважними героями людству нічого не загрожує!

Як грати?

У грі "Тактика Месників" вам доведеться битися з армією Червоного Черепа і Модака. Месникам вдалося проникнути на ворожу базу, яку потрібно знищити. Але герої були виявлені, і тепер їм доведеться битися у відкриту з великою армією ворога. Але цей бій буде разюче відрізнятися від звичних нам бійок і файтингів. Тут потрібно продемонструвати свої логічні здібності і тактичні навички. Перелік доступних месників буде в лівому верхньому кутку. Ви зможете вибрати будь-якого з них і перенести на поле бою, на клітку з жовтим трикутником.

В обох команд буде рівно по п'ять ходів, упродовж яких потрібно вбити ворога і віддалитися від супротивників. Це дасть можливість мінімізувати шкоду. У будь-який момент гравець може вибрати додаткового месника і відправити його на поле брані. Після кожного виграшу, ви будете отримувати корисні предмети, які можна використовувати під час бою. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Тактика Месників, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2971887550201 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 249)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Avengers Tactics.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 249 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри