Гра Капітан Америка: Удар Щита

Легендарний герой знову поспішає на допомогу! У грі "Капітан Америка: Удар Щита", ви набудете надздібностей і станете власником легендарного щита з вібраніуму. Капітан вирушить на секретну базу ворога, де проходять розробки зброї масового знищення. Щоб запобігти глобальній катастрофі, потрібно знищити всі дані розробок. Це під силу тільки героям команди Месників.

Як грати?

У грі є два режими - історія та нескінченний режим. У режимі історії на вас чекає десять рівнів. Ви будете битися з небезпечними солдатами за допомогою свого щита. Спочатку щит може вразити одночасно тільки дві цілі. У міру проходження гри його можна прокачати, і тоді ворогам не поздоровиться. Щоб заповнити втрачене в бою здоров'я, шукайте аптечки. Тоді ви зможете продовжити бій і знищити більше супротивників.

На кожному рівні необхідно відшукати дві секретні скриньки, щоб отримати бонус, і прокачати характеристики капітана Америки. Щойно ви пройдете перший рівень, тоді відкриється доступ до нескінченного режиму. Там ви зможете битися з ворогами до останнього кінця. Допоможіть Кепу підтвердити свій статус героя і вкотре врятувати людство. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Капітан Америка: Удар Щита, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1553299492386 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 985)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Captain America: Shield Strike.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 985 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри