Гра Великодня Вечірка для Маленького Монстра

Наближається чудове свято Великодня. Цього дня, за традицією, підносять кошики з фарбованими яйцями і величезною кількістю різноманітних смаколиків. Дівчатка з Монстр Хай поспішають підготуватися до цієї чудової події. Допоможи кращим подругам вибрати відповідні вбрання і зачіски на великодню тематику. Не забудьте про традиційні аксесуари і веселий яскравий макіяж. Їжте частування і веселіться, граючи у великодню вечірку для маленького Монстра.

Як грати?

Спершу давайте допоможемо малятку Френкі Штейн, вона перша хоче почати підготовку. Давайте зробимо легкий макіяж, він зможе приховати всі недоліки на обличчі, які Френкі завжди приховує. Використовуйте тональну основу, пудру, тіні, олівець для очей і брів, а також помажу і хайлайтер, щоб вийшов яскравий образ. Далі проходьте в гардеробну, де вам належить виголити один із варіантів одягу і зачіски. Далі можете переходити до іншого малятка монстра і так само само створити для нього святковий образ для великодньої вечірки. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Великодня Вечірка для Маленького Монстра, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7708333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 48)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Easter Party for Little Monster.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 48 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри