Гра Показ Мод Монстр Хай

У Школі Монстр Хай вчаться наймодніші і найкрасивіші дівчата які знають собі ціну. Кожна дівчинка хотіла б опинитися на місці хоч однієї з популярних учениць школи. Прожити день їхнім життям, одягатися в їхньому неповторному стилі, який подобатися дуже багатьом. Звичайно ж не які модні дизайнери хотіли повторити стиль монстрів, але на жаль у них нічого не вийшло. У Школі Монстр Хай є кілька дівчат, на яких дивиться вся школа і намагається одягатися так само як і вони. Майже щотижня в школі проходить показ мод який робить Клодін Вульф. І, як не дивно, всі вбрання дівчини йдуть на ура, і користуються великою популярністю. Нещодавно Клодін разом зі своїми подругами поїхали в чудове місто під назвою Скаріж, де багато цікавого для юних монстрів. Мадам Готьє побачивши її модні покази в школі запросила Клодін на конкурс модних дизайнерів і якщо дівчина виграє, то зможе стати такою ж відомою, як Мадам Готьє.

У грі ви повинні допомогти Клодін створити показ і зробити модне шоу, яке допоможе Клодін стати відомим дизайнером. Але ви повинні будете дуже постаратися, адже у Клодін будуть конкурентки які теж знаються на моді.

І так для початку ви маєте вибрати дизайнера, який буде створювати показ мод, це може бути Клодін, Скілета і Джінафаер Лонг. Далі вам належить вибрати дівчину, яка братиме участь у модному шоу. Тепер коли ви зробили свій вибір можете одягнути дівчат в стильні вбрання. Так само ви можете підкоригувати подіум по якому будуть ходити дівчата і сміливо випускати монстряшок моделей на подіум, де вони влаштують вам справжні шоу в показі мод. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Показ Мод Монстр Хай, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3043269230769 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6240)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monster High New Year Party.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 6240 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2013.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри