Гра Нашестя Монстрів: Дресирувальник вихованців

Ласкаво просимо до захопливої пригодницької гри "Нашестя Монстрів: Дресирувальник вихованців", у якій вам належить досліджувати величезний дивовижний світ, населений безліччю приголомшливих істот! Ви опинитеся на території таємничого острова, де вам необхідно приручати різних монстрів для битви з іншими суммонерами, які намагаються вас перевершити. Візьміть участь в епічних битвах, в яких вам потрібно використовувати весь арсенал навичок вашого вихованця, щоб здобути перемогу і отримати заслужену нагороду.

Як грати?

По всій локації будуть розкидані золоті монети, які обов'язково потрібно підбирати. Однак основним джерелом заробітку будуть дуелі з іншими гравцями. Накопичіть достатню суму грошей для поліпшення характеристик свого бійця. Підбирайте яйця, з яких з часом вилупляться милі створіння. Однак незважаючи на їхній нешкідливий вигляд, кожен з них має унікальні стихійні здібності. Зберіть загін монстрів, здатний здолати навіть найскладніших супротивників. Боріться з величезними могутніми босами, щоб відкрити прохід на наступну локацію. Так чого ж ви чекаєте? Пориньте в цей захопливий ігровий процес просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Нашестя Монстрів: Дресирувальник вихованців, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - пересування
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monster Mash: Pet Trainer.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри