Гра Приборкувач Палмонів: Врятуй Королівство

Раді вітати всіх відважних авантюристів у захопливій пригодницькій грі "Приборкувач Паломонів: Врятуй Королівство", у якій вам доведеться завадити планам темного чарівника на ім'я Данон і покласти край його лиходійствам! Візьміть участь у щорічному турнірі, щоб кинути виклик іншим приборкувачам і здобути перемогу над злісним чаклуном, який бажає підпорядкувати своїй темній волі всіх Палмонів.

Як грати?

Керування персонажем здійснюється за допомогою клавіш зі стрілками або віртуального джойстика. Для початку поговоріть із місцевим старостою, який дасть вам доручення зловити свого першого Пала. Коли завдання буде виконано, підійдіть до вівтаря, щоб обміняти спійману істоту на золото. Витратьте виручені гроші на відкриття додаткової комірки, куди ви можете помістити свого супутника. Він буде слідувати за вами і допомагати в битві. Ідіть на арену битв, де ви зможете перевірити, на що здатний ваш компаньйон? Не забувайте активувати унікальні здібності своїх вихованців, щоб переломити хід бою на свою користь. Будуйте мости на сусідні острови і досліджуйте нові землі, що приховують безліч небезпек і несподіваних відкриттів!

Тут розташована онлайн гра Приборкувач Палмонів: Врятуй Королівство, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - пересування
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Palomon Tamer: Save the Kingdom.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри