Гра Забіг Супер Баді

У грі "Забіг Супер Баді" кумедна ганчіркова лялечка постане перед вами в новій ролі. Геть тортури і муки, тепер Баді більше не буде лялькою для биття, а стане марафонцем! Цей хлопець обожнює пригоди і хоче зробити крутий забіг казковим світом. Разом із ним ви зможете відвідати найдивовижніші місця ігрового світу: таємничий ліс, активний вулкан і крижані землі на території Вічної Мерзлоти.

Баді бігтиме автоматично, а ваше завдання полягає в тому, щоб допомогти хлопчині подолати всі перешкоди на своєму шляху. Це буде непросто, але уважність і швидкість реакції допоможуть вам впоратися з усіма перешкодами на дорозі. Слідкуйте за тим, щоб Баді не звалився в яму і не зіткнувся зі злісними бджолами і гострими пастками.

По дорозі збирайте золоті зірочки. Накопичивши 500, 1000 або 2000 блискучих зірочок, ви зможете розблокувати нового персонажа і разом з ним продовжити свій запаморочливий забіг. Ця гра допоможе вам поліпшити швидкість реакції та блискавично реагувати на перешкоди. Ці вміння стануть чудовим бонусом і в реальному житті. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Забіг Супер Баді, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8993288590604 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 298)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Buddy Run.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 298 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри