Гра Зброя і пляшки

Зброя і пляшки - весела гра на швидкість і реакцію в якій вам потрібно стріляти з пістолета по рухомих пляшках, щоб заробити високий бал і пройти далі. Справжній снайпер може вразити рухому ціль, а ви? Пляшки кружляють навколо вас, коли ваш пістолет обертається по колу. Стріляйте в ідеальний час, щоб розбити їх, щоб заробити очки, але стережіться червоних пляшок. Влучите в одну з них і одразу ж програєте! Якщо ви просунетеся досить далеко в цій класичній аркаді, ви навіть зможете воювати з босом.

Як грати?

На кожному рівні гри ви керуєте обертовим револьвером, що обертається, який знаходиться в центрі ігрової зони. На прямокутній доріжці, що оточує вас, ви побачите кілька плаваючих зелених пляшок. Ваше завдання стріляти в ці пляшки, натискаючи на екран (або клацаючи) і стріляючи в них. Звучить просто, правда? Але ось у чому річ, ваш револьвер і пляшки весь час рухаються. Щоразу, коли ви стріляєте, револьвер обертатиметься ще швидше. Що ще складніше, у міру проходження рівнів ви знайдете червоні пляшки, в які не можна стріляти, і навіть босів! Варто зазначити, що у вас є тільки шість пострілів, щоб пройти кожен рівень! У Guns Bottles кожен промах може коштувати вам програшу.

Грайте і відкривайте нову зброю. Немає нічого поганого в класичному шестизарядному шутері, з якого ви починаєте, але якщо ви справді хочете поліпшити свою гру, вам знадобиться більша і краща зброя. Якщо ви хочете заробити додаткову здобич, стріляйте в три пляшки поспіль! Обміняйте своє золото на нову вогневу міць і встановіть свій новий рекорд у Guns and Bottles!

Тут розташована онлайн гра Зброя і пляшки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3191489361702 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 141)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Guns and Bottles.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 141 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри