Гра Настільний теніс: Ультра Мега Турнір

Настільний теніс повертається в грі Ультра Мега Турнір, який слідує за попередньою його версією за участю персонажів з Cartoon Network. Є герої, які доступні з самого початку гри, і є герої, які ви можете розблокувати, виграючи турніри. Початковими персонажами є Звірюка Рейвен, Крижаний Ведмідь, Гамбол, Пес Джейк, Крейг Вільямс, Гвен Тенісон, Лютик, Мао Мао і Адорабат. Гравців цього разу очікує ще більше явищ, більше трофеїв, більше випробувань. Чи можете ви пройти весь шлях і стати королем турніру?

Ультра Мега Турнір з настільного тенісу - це весела спортивна гра за участю ваших улюблених героїв і лиходіїв із серіалів Cartoon Network, таких як Бен 10, Час пригод і багатьох інших. Беріть участь у турнірах з настільного тенісу і виконуйте додаткові завдання, щоб розблокувати ще більше можливостей.

Кожен турнір складається з низки матчів і низки спеціальних завдань, як-от потрапляння в рухомі цілі або ухилення від них. Завершіть кожен турнір, щоб розблокувати повну колекцію з 20 мультяшних героїв і лиходіїв. Кожен матч дограє до 5 очок, тому перемагає гравець, який першим набрав 5 очок.

Як грати?

Перемістіть ракетку перед м'ячем, щоб відбити його на половину поля суперника. М'яч повинен один раз відскочити від столу, перш ніж вдариться назад. Якщо ваш суперник не відіб'є кульку на вашу сторону столу до того, як вона перелетить через край, ви отримаєте очко. Ви можете переграти раунди стільки разів, скільки буде потрібно для перемоги. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Настільний теніс: Ультра Мега Турнір, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 54)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Table Tennis Ultra Mega Tournament.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 54 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри