Гра Теніс: Набивай м'ячик Ракеткою

Гра "Теніс: Набивай м'ячик Ракеткою" - це чудове захоплення, яке допоможе навчитися грати в теніс навіть новачкам. Коли ви ще не вмієте грати в теніс, але у вас вже є ракетка і тенісний м'ячик, ви з легкістю можете навчиться набивати м'ячик ракеткою. Це гра просто як розвага і головне досягнення це кількість разів, яку ви зможете набити. Якщо м'ячик падає вниз, ви програли.

Це також гра, в якій ви маєте заробляти монети, якомога більше! Тут є аркадний режим, в якому вам належить збирати монети, які складають ваш рахунок. У нас також є бонуси, які допоможуть нам, наприклад, зробити тенісну ракетку більшою або сповільнити час. Також у процесі гри з'являтимуться жовті монетки, які можна збирати.

Як грати?

У грі є стіни, праворуч і ліворуч, це означає, що ви можете відбивати м'ячик не тільки від ракетки, а й від стін. Керування здійснюється переміщенням ракетки в сторони, за допомогою клавіш зі стрілками на вашій клавіатурі. Грайте і набивайте м'ячик доти, доки зможете. Грайте знову і знову, раз за разом, щоб набрати максимальну кількість очок і встановити новий рекорд!

Тут розташована онлайн гра Теніс: Набивай м'ячик Ракеткою, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.2222222222222 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 36)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - руху ракетки вправо/вліво
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tennis: Hit the Ball with the Racket.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 36 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри