Гра Кнайф Хіт 3: Зламаний

Кнайф Хіт 3: Зламаний - це по справжньому крута онлайн гра. Її особливість у величезній кількості яблук, які гравець отримує відразу ж під час першого запуску гри. Тепер можна без проблем купити відразу всі ножі, які знаходяться на першій сторінці магазину. В іншому гра дуже схожа на оригінальну версію, але було замінено ножі, додано нову дерев'яну мішень і, звісно ж, замінено всіх босів у грі.

Суть гри залишається незмінною. Вам потрібно влучно кидати ножі в круглу ціль, що крутиться. При цьому, кожен новий ніж можна кидати тільки на чисту область мішені. Якщо там уже стирчить ніж, наступний не встрягне в те саме місце і ви програєте. Завдяки зламаній версії у вас є завжди ще одна додаткова спроба, яка може врятувати вас і допомогти пройти рівень або ж просто перемогти боса. Усі боси, як і зазвичай, чекатимуть на вас наприкінці кожного рівня, після 4-х успішно пройдених етапів.

У магазині так само присутні ще цілих 2 сторінки з новою зброєю, але відкрити її одразу не вийде. Потрібно буде натискати на кнопку перегляду реклами, яка не буде напружувати вас, і таким чином ви зможете розблокувати всі ножі. Також існує ще й третя вкладка з новою зброєю, але вона доступна тільки тим, хто зможе пройти чимало рівнів і перемогти побільше босів.

Якщо хочете, щоб ми відкрили всю зброю для вас, пишіть у коментарях. Успіхів!

Тут розташована онлайн гра Кнайф Хіт 3: Зламаний, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Ножі
4.2526837324525 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4844)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Knife Hit Hacked.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 4844 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри