Гра Ножі Екстрим

У грі "Ножі Екстрим" вам потрібно влучно кидати ножі в ціль. Гравець повинен використовувати мишу, щоб клацати і запускати ножі в ціль, яка нагадує дерево, щоб набрати високий бал. Зіграйте і покажіть на що здатні!

Гра складається з 3 різних локацій, кожна з яких містить по 10 рівнів. У кожному з них вам потрібно кинути певну кількість ножів у кругле дерево, що крутиться. При цьому жоден ніж не повинен потрапити на місце вже встромленого ножа, інакше гру буде програно і вам доведеться починати знову. Завдання метання ножів у дерево дуже точне, вам також потрібно вразити яблука, які розміщені на дереві. Як і в інших іграх з метанням ножів, основне завдання гравця полягає в тому, щоб зробити кидок ножа. Якщо ви пройшли перший рівень, одразу ж приступаєте до другого і так далі. Зібравши потрібну кількість яблук, ви можете купити новий ніж у магазині і продовжити метання ножів у ціль.

Грайте і постарайтеся пройти перші 10 рівнів на першій локації, щоб відкрити другу місцевість і грати далі. Набирайте очки і встановлюйте свій особистий рекорд, постаравшись прикупити всі закриті ножі в цій крутій грі!

Тут розташована онлайн гра Ножі Екстрим, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Ножі
3.8571428571429 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 168)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Knives Extreme Game.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 168 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри