Гра Тропічна Весільна Історія Панди Тропічна Весільна Історія Панди

Ласкаво просимо на тропічний острів! Тут ви познайомитеся з пандами у яких завтра відбудеться весілля. Парочка дуже хвилюється, адже це їхній особливий день. А давайте допоможемо пандам проконтролювати всі процеси підготовки. Дайте волю своїй творчості, одягаючи чарівних панд у приголомшливі тропічні весільні вбрання. Опрацюйте все до дрібниць, щоб історія весілля панд була чарівною і без жодної вади.

Як грати?

Комбінуйте та поєднуйте гламурні сукні, стильні аксесуари та гарні зачіски, щоб панди мали якнайкращий вигляд у свій особливий день. Наречена хоче почати з макіяжу! У вашому розпорядженні буде вся необхідна косметика, використовуйте її, щоб створити милий образ для нашої нареченої. Потім переходьте до вибору весільної сукні та аксесуарів. У гардеробі ви побачите багато варіантів, виберіть найбільш підходящий. Далі попрацюйте над зовнішнім виглядом нареченого, підберіть костюм та інші елементи гардероба. Ще потрібно зробити красиву корону з тропічних квітів і прикрасити зал, де буде проходити церемонія. Постарайтеся все зробити ідеально, щоб весілля панд було найкрутішим. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Тропічна Весільна Історія Панди Тропічна Весільна Історія Панди, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Панди
3.3134328358209 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 67)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Panda Tropical Wedding Story.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 67 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри