Гра Маленька Панда: Дитячі вироби своїми руками

Ласкаво просимо в гості до маленької панди, яка вирішила зробити вироби своїми руками. У садочку, який так любить малюк панда дали завдання, зробити дитячі вироби своїми руками. На перший погляд це дуже просто, але щоб дістати потрібні вам предмети, вам потрібно дуже добре попрацювати. Вам дуже пощастило, що маленька панда вміє робити вироби своїми руками. Давайте ж і ми приєднаємося до панди і зробимо красиві вироби.

Як грати?

У грі вам буде доступно багато різних етапів, на кожному з яких вам необхідно буде зробити саморобку своїми руками. Панда дуже хоче зробити, ксилофон, дерев'яний літачок і набір льодяників. Виберіть один із запропонованих варіантів і беріться за справу. Але для початку вам потрібно зібрати матеріали для виробів. Візьміть кошик і вирушайте в ліс, щоб відшукати заховані предмети. Уважно стежте за підказками, щоб все зробити правильно. Давайте зробимо музичний ксилофон. Для цього нам знадобляться пластини, які ви діставали із землі. Пофарбуйте їх у яскраві кольори, потім виберіть основу під ваш музичний інструмент і зберіть ксилофон. У вас вийшло! Але не варто на цьому зупинятися, у грі є ще безліч етапів, де потрібно так само зробити красиві вироби своїми руками. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Маленька Панда: Дитячі вироби своїми руками, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Панди
3.7457627118644 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 59)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Panda Kids Crafts DIY.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 59 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри