Гра Маленька Панда: Салон для Домашніх Тварин

Хлопці, а ви коли небудь замислювалися, що ваш домашній улюбленець так само мріє відвідати салон краси. Домашні тварини дуже люблять коли за ними доглядають. У сьогоднішній грі, ви будете працювати в салоні краси маленької панди, яка з радістю готова прийняти всіх охочих на круті процедури для тварин. Ну як вам така ідея? Готові побалувати своїх улюбленців і подарувати їм бажане розслаблення. Тоді, ми готові розпочати!

Як грати?

А ось і ваші перші клієнти: цуценя, равлик, лінивець і мила конячка. Усі ці тварини дуже втомилися і вигляд у них просто жахливий. Давайте скоріше виберемо першого клієнта і почнемо догляд. Припустимо, це буде равлик, він дуже повільний і коли повзе дорогою, то не встигає швидко зреагувати і сховатися від бруду та інших неприємностей. Тому, він дуже брудний, але це дуже легко виправити. Дотримуйтесь усіх наших вказівок і перетворіть равлика на красуню. Для початку потрібно взяти пінцет і прибрати з нього все брудне листя. Потім візьміть шпатель і зішкребіть бруд з його панцира. Ну ось, наш равлик уже має гарний вигляд, але це ще не все, ви можете змінити колір його панцира і додати красиві аксесуари. Тепер давайте візьмемося за лінивця, він потребує манікюру. Оскільки лінивець постійно лазить по деревах, його кігтики в жахливому стані. Спочатку потрібно зробити кілька процедур, а потім виберіть колір лаку і красиві доповнення для манікюру. Не забувайте, що у вас ще записані цуценя і конячка, яким так само потрібні послуги вашого салону краси. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Маленька Панда: Салон для Домашніх Тварин, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Панди
3.9644670050761 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 197)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Little Panda Pet Salon.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 197 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри